Föreningen

Med Tjalvegården i Vrinneviskogen i Norrköping som utgångspunkt bedriver Tjalve OK träning i stort sett året runt. Våra duktiga och ambitiösa ledare blandar orienteringsträning och löpträning i veckorna för alla åldrar. Under vinterhalvåret går vi inomhus en gång i veckan och erbjuder gympa för barn/ungdomar och äldre. Om snön inte ligger alltför djup kör vi ett långdistanspass varje lördag förmiddag under december-mars.
Från mars till november tävlar vi regelbundet. Vi deltar i allt från lokala tävlingar och distriktstävlingar till klassiker som 10-Mila och 25-manna (stafetter) och O-Ringen. Varje år arrangerar vi Kolmårdsträffen på någon av våra fina kartor.
Drygt två mil norr om Norrköping, vid vackra sjön Svängbågen, har vi vår sportstuga Tjalvestugan. Här har vi träningar, tävlingar och läger. Tjalvestugan hyrs också ut till privatpersoner och föreningar.
Du är alltid välkommen till oss i Tjalve OK om du är intresserad av orientering, vare sig du är rutinerad eller nybörjare, ung eller gammal.

Läs mer om vår orienteringsverksamhet.
Vår kartor.
Läs mer om Tjalvestugan och att hyra den.
Läs mer om Tjalvegården och att hyra den.

Rulla till toppen