Medlemskap

Välkommen som medlem i Tjalve OK och välkommen till orientering. Vi hoppas att du ska trivas med oss och med sporten. I Tjalve OK är vi drygt 300 medlemmar som gillar att springa i skogen och leta kontroller. Tillsammans hjälps vi åt att arrangera träningar och tävlingar och att hålla våra två anläggningar Tjalvegården i Norrköping och Tjalvestugan vid sjön Svängbågen i bästa skick.

För att bli medlem i Tjalve OK ska du lämna in en inträdesanmälan med alla uppgifter ifyllda samt betala in medlems-/årsavgiften enligt nedan.  Det är viktigt att vi har alla dina uppgifter, så att vi kan nå dig. Så fort vi har registrerat din medlemsavgift får du delta i vår organiserade verksamhet i de olika grupper som finns, samt utnyttja våra anläggningar för t ex träning, motion och rekreation. Glöm inte bort möjligheten till familjerabatt om ni är flera i familjen som vill bli medlemmar.
För att ansöka om medlemskap skicka följande uppgifter för alla nya medlemmar till info@tjalveok.se

 • För- och efternamn
 • Personnummer
 • Gatuadress, postnummer och postort
 • E-postadress
 • Telefonnummer
 • Eventuella kontaktuppgifter till målsman
 • Betala därefter medlemsavgiften enligt nedan. Observera att bankuppgifter för inbetalning har ändrats, uppdaterade finns i tabell nedan.

När du anmäler ditt medlemskap samtycker du till att vi får behandla dina inskickade personuppgifter för att underlätta kontakten med dig samt medlemsvården. Vi delar inte dina uppgifter med tredje part, vi kan dock behöva dela dina uppgifter med riksförbund, försäkringsbolag eller bidragsgivande myndighet. Du kan läsa mer i vår personuppgiftspolicy.

Års-/medlemsavgifter för 2024 beslutade på årsmötet 2022
Avgiften betalas in på bankgiro 5617-9773. Ange tydligt vad och vem betalningen avser.
Vuxen (21-64 år) 600 kronor.
Övriga (<20 år, >65 år) 400 kronor.
Familj 1000 kronor (max avgift för familj).

Detta innebär ditt medlemskap i Tjalve
När du har blivit medlem i Tjalve får du delta i sektionernas och föreningens organiserade verksamhet samt utnyttja våra anläggningar för t ex träning, motion och rekreation. Som medlem har du många förmåner.
Ett urval av alla förmåner som medlem i Tjalve OK:

 • Deltagande i vår idrottsverksamhet
 • Subventionerad idrottsutrustning
 • Subventionerade läger- och reseavgifter
 • Fria, eller subventionerade, startavgifter vid de flesta tävlingar (dock ej motionslopp)
 • Tillgång till Tjalves anläggningar och klubbstugor
 • Tillgång till vårt gym

Vi behöver din hjälp
Tjalve OK är en ideell förening och vi behöver därför ibland din hjälp för att vi ska kunna bedriva vår verksamhet. Det kan till exempel vara att ställa upp som stugvärd eller serveringsvärd vid Tjalvestugan. Vi har också en bred och bra verksamhet, bl.a för ungdomarna, där det också krävs ideella arbetsinsatser.
Under året har föreningen ett antal arrangemang (t.ex VårRuset) och aktiviteter för att få in pengar till föreningen. Dessutom ordnar vi olika aktiviteter för medlemmar och allmänhet. Att hjälpa till och arbeta med vår verksamhet är både lärorikt och kul.
Vi är glada att ha dig som medlem och hoppas att du ska finna att verksamheten är bra och att du lyckas i ditt idrottande.

OBS. Vill du bli medlem i Tjalve Friidrott gäller inte ovanstående, då går du in på Tjalve Friidrotts hemsida: www.tjalvefriidrott.se

Rulla till toppen