Orientering

Orienteringssektionen har träningar på tisdagar och torsdagar både vintertid och sommartid. Under våren och hösten har vi egna orienteringsträningar på torsdagskvällarna och på tisdagarna har vi antingen löpträning som på vintern eller NOK-träning och Ungdomsserien.
Vintertid har vi löpträning på tisdagar, inomhusträning på torsdagar och långdistansträning på karta på lördagar eller söndagar. 
Håll utkik bland våra nyheter för att se aktuella kurser. Det finns även möjlighet att delta på enstaka träningar för att prova på. 
Vårt anmälningsdokument (här anmäler du dig till våra aktiviteter med mera). En länk till anmälningsdokumentet finns också i informationen om respektive aktivitet.

Vill du veta mer om orientering generellt har Orienteringsförbundet gjort en hemsida där all grundläggande information finns. 
Orientering.se
Norrköpings orienteringskommitté (NOK) med tävlings- och träningsprogram.
NOK-träningar arrangeras i samarbete med orienteringsklubbar runt om i Norrköping. Varje klubb turas om att arrangera en träningsomgång. Deltagandet kan variera stort med upp till 250 personer.
Våra kartor.

Orienteringsaktiviteter
Välj ”Träning” eller ”Tävling” i dropdownmenyn ”Alla evenemangskategorier” för att se orienteringsaktiviteter.

Rulla till toppen